Stijlvol rijmt op duurzaam bij projectontwikkelaar Imroder

Imroder is reeds 50 jaar een gepassioneerd projectontwikkelaar . 

Eigenzinnigheid en vastberadenheid tekenen het karakter van vastgoedontwikkelaar Imroder. De aanpak, waarbij de passie voor bouwen wordt gekoppeld aan een uitgesproken toekomstgerichte visie, wordt perfect samengevat in de slogan ‘Create with the heart, build with the mind’. En dagelijks in de praktijk gebracht door de senior prospectors.

Gedelegeerd bestuurder Isabelle Lemahieu: “Steeds minder mensen bouwen zelf hun huis bij gebrek aan tijd of energie. Wij analyseren hun wensen en behoeften en vertalen die naar een kant-en-klare woning op maat. Perfect omringd. Zonder stress, zonder zorgen.”

Hoge vereisten

Imroder doet geen toegevingen wanneer het op kwaliteit aankomt, wel integendeel. Het huis moet niet alleen mooi en comfortabel zijn, maar net zo goed duurzaam en energie-efficiënt. In 1 woord: futureproof! Met dat doel voor ogen volgt de ontwikkelaar de technologische ontwikkelingen voor de bouwmarkt op de voet en wordt innovatie omarmd. “Onze senior prospectors kiezen de locaties met de grootste zorg uit. Bouwen en renoveren verloopt bij ons met respect voor het bestaande culturele en natuurlijke erfgoed.”

Bouwen in stijl

Naast de locatie (vlotte bereikbaarheid, een plaats om te wonen, leven en werken…) gaat er vooral veel aandacht uit naar de vormgeving. Voor elk project kijkt Imroder uit naar de meest geschikte architect. Aan de buitenkant moet de woning het stijlgevoel van de eigenaar weerspiegelen, binnenshuis ligt de focus op het woon- en leefcomfort. De vakkundige afwerking en de keuze van de materialen staan geheel in het teken van een esthetisch en kwalitatief resultaat.

Bouw jij mee aan de droom?

Als bachelor of master met relevante ervaring kan je een sleutelpositie innemen bij Imroder als senior prospector. Een functie met tal van menselijke contacten, waarbij je tevens kan terugvallen op jouw grondige kennis van de stedenbouwkundige regelgeving.

Iets voor jou? Bekijk de gedetailleerde vacature op www.ago.be en neem zo snel mogelijk contact met ons op via het nummer 09 281 13 86 of info@ago.be.