Imroder, eigenzinnig en vastberaden in vastgoedontwikkeling

Duurzaamheid, energie-efficiëntie, woonbeleving en architectuur staan centraal in de aanpak van Imroder

Onder het motto ‘Create with the heart, build with the mind’ profileert Imroder zich als projectontwikkelaar van residentiële en commerciële bouwprojecten. In tijden waar mensen steeds minder tijd en energie in een bouwproject willen steken, wil Imroder hen ontzorgen door kant-en-klare woningen af te leveren.

Hector Derieuw richtte Imroder op in 1960 met de typische passie, eigenzinnigheid ven vastberadenheid van een selfmade man. Zijn DNA leeft tot vandaag door in zijn onderneming en… in zijn kleindochter, de huidige gedelegeerd bestuurder Isabelle Lemahieu: ”Oorspronkelijk focuste Imroder op de aankoop van gronden die verkaveld werden tot residentiële bouwgronden. Vandaag richten we ons volop op projectontwikkeling. Maar de ‘goesting’ en passie voor het product, het proces en de klant is nog steeds tastbaar aanwezig in alle geledingen.” Het team wil zich graag versterken met een jurist met ervaring in vastgoed.

Toekomstgerichte aanpak

Duurzaamheid, energie-efficiëntie, woonbeleving en architectuur staan centraal in de aanpak van Imroder. De eigenaar moet zich volkomen thuis voelen in een huis dat

moeiteloos de tand des tijds doorstaat. “Innoveren zit ons in het bloed,” zegt Isabelle Lemahieu daarover. “Wij onderzoeken voortdurend alternatieve bouwmethodes, maar bouwen en renoveren tegelijk met respect voor het bestaande culturele en natuurlijke erfgoed. Het vrijwaren van de authenticiteit vormt een streefdoel, net als het nastreven van een harmonieus evenwicht tussen wonen, leven, werken en mobiliteit.”

Volwaardige bouwpartner

Imroder stelt zich op als een echte bouwpartner voor potentiële kopers of huurders. Wie een beroep doet op de vastgoedontwikkelaar, wordt goed omringd door woonexperts met expertise in uiteenlopende domeinen. Isabelle Lemahieu: “Van de prospector tot de jurist, van de architect tot de aannemer… alle interne en externe stakeholders hanteren dezelfde open, laagdrempelige en transparante communicatie.”

Ieder teamlid telt

Ben jij jurist en geïnteresseerd in de vastgoedwereld?
Bij Imroder word je verantwoordelijk voor het opmaken en opvolgen van akten, compromissen en contracten. We reken ook op jouw juridische ondersteuning tijdens het volledige ontwikkelingstraject.

Geïnteresseerd?
Kom met ons praten, de koffie staat klaar! Neem een kijkje op www.ago.be of bel 09 281 13 86 om meer te vernemen over deze vacature. En stuur alvast je cv naar info@ago.be.