Develtere kickt op technisch complexe bouwprojecten

Develtere uit Roeselare mag dan al bogen op 60 jaar ervaring in HVAC & sanitair, het familiebedrijf houdt steeds een vinger aan de pols van de nieuwste technologieën. Technische profielen die geen uitdaging uit de weg gaan komen er zeker aan hun trekken.

Het bouwen van hoogwaardige technische gebouwinstallaties, dat is al sinds 1959 de core business van de firma Develtere. Meer specifiek technische installaties in HVAC & sanitair, bestemd voor complexe projecten. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, scholen, hotels, ziekenhuizen, woonzorgcentra, openbare zwembaden enz.

Erkende expertise

Ervaring. Expertise. Flexibiliteit. Oplossingsgerichtheid. Bij Develtere zijn het geen holle slogans, maar dagelijkse realiteit. Deze waarden vormen tevens de bouwstenen van een vaak jarenlange vertrouwensrelatie met eindgebruikers, architecten, studiebureaus, aannemers en openbare besturen. De projectleiders HVAC & Sanitair denken en handelen in functie van het project. Ze gaan in overleg, denken mee en communiceren vanuit een open geest. Ook het stipt nakomen van afspraken en het verstrekken van onderbouwd advies draagt bij aan een goede verstandhouding. Moeten we nog vermelden dat de prioriteit hoe dan ook uitgaat naar de meest efficiënte, energiebesparende en milieuvriendelijke installatiesystemen?

Sterke teamspirit

Develtere stelt zich op als een hecht team, van planning tot afgewerkt concept, en met respect voor alle actoren in het realisatieproces. Naast de plaatsing van de installatie omvat het dus ook de aansturing via het gebouwbeheersysteem, het inregelen van de installatie en het nameten van alle parameters. Mensen met pit en ‘goesting’ krijgen bij Develtere kansen om mee te groeien met een futureproof bedrijf. Vanzelfsprekend kunnen zij rekenen op een grondige inwerkperiode en regelmatige bijscholing rond de nieuwste technologieën en systemen.

Brede verantwoordelijkheid

Ben jij technisch geschoold op masterniveau, of gelijkwaardig door ervaring?
Dan vertrouwt Develtere jou als projectleider HVAC & Sanitair de volledige voorbereiding, coördinatie en opvolging van uitdagende projecten toe.

Interesse of vragen?
Bekijk de vacature op www.ago.be of bel 056 22 80 64.
Of stuur meteen je cv naar info@ago.be en kom het jonge, ervaren en dynamische team van enthousiaste medewerkers versterken.